OKTIG rendszer intézményi igénylő felület - BELÉPÉS »
 
 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

OKTATÁSI HIVATAL Ügyfélszolgálata

Személyes ügyfélszolgálat

1122 Budapest, Maros utca 19-21. (Bejárat közvetlenül az utcáról)
Az ügyfélfogadás rendje: hétfőtől csütörtökig 8.00-12.00 és 13.00-16.00, pénteken 8:00-13:30

Az ügyfélszolgálatra személyesen érkezőknek az alábbi járványügyi intézkedésekre szeretnénk felhívni a figyelmüket:

  • Belépéskor és az ügyintézés ideje alatt orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező!
  • Az ügyfélszolgálat területén legfeljebb 2 ügyfél tartózkodhat. A többieknek az iroda előtt, szabad téren kell várakozniuk a Kormány által előírt személyes távolságtartás szabályaira is ügyelve.
  • Az ügyfélszolgálaton nincs lehetőség fénymásolásra, tehát mindenkitől kérjük, hogy az eredeti dokumentumok mellett az azokról készült kellő számú fénymásolatot is hozza magával. (Az iroda környékén több fénymásoló szalon is működik.)
    A fénymásolandó iratok szükséges köréről kérjük, hogy előzetesen tájékozódjon a www.oktatas.hu honlapon a Képesítések elismerése menüpontban, vagy nyelvvizsga honosítás ügyében a nyak.oh.gov.hu honlapon, vagy kérje ügyfélszolgálatunk előzetes segítségét e-mailben vagy telefonon.
  • A munkaállomásoknál kizárólag az ügyben eljáró személy tartózkodhat (kivétel ez alól tolmács, illetve fogyatékkal élő kísérője.)
  • Belépés után, ügyintézés előtt használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt!
  • Kérjük, ne hajoljanak át az ügyfeleinket és ügyintézőinket egyaránt védő plexifalon!
  • Kérjük lehetőleg ne közvetlenül nyitásra érkezzenek, mert ilyenkor általában hosszabban kell várakozni, illetve kerüljék a zárás előtti utolsó időszakot is, mert a zárási időponton túlnyúló ügyintézés akadályozza a napi fertőtlenítés elvégzését.
  • Ha az adott ügy vonatkozásában lehetőség van rá, akkor kérjük, részesítsék előnyben az elektronikus ügyintézést, továbbá amennyiben segítségre, információra van szüksége, akkor elsősorban telefonon és e-mailben keressék munkatársainkat!

E-mail: igazolvany@oh.gov.hu | info@diakigazolvany.hu
Telefon: +36-1/ 374-2157
Fax: +36-1/374-2476

Telefonos ügyfélszolgálat

+36-1/266-77-33

diakigazolvany.huoktatas.hu

Az Oktatási Hivatal átvette a diákigazolvány ügyintézésének kezelését. Minden diákigazolványokhoz kapcsolódó küldeményt, megrendelőt, formanyomtatványt, regisztrációs lapot a már korábban használt postacímre kell küldeni (1363 Budapest Pf. 19.). Kérjük, hogy címzettként az Oktatási Hivatalt tüntessék fel!