OKTIG rendszer intézményi igénylő felület - BELÉPÉS »
 
 

KERESKEDELMI KEDVEZMÉNYEK

A diákok kereskedelmi kedvezményeket is igénybe vehetnek diákigazolványukkal. Országszerte megközelítőleg ezer diákigazolvány-elfogadóhely nyújt kedvezményeket a diákkártyával rendelkezők számára. A kedvezmények mértéke 5%-tól akár 30%-ig is terjedhet.

További információkért keresd a diakkedvezmeny.hu weboldalt.

A diákigazolvány 2012-ben megújult. Nem csak küllemében, de technológiájában, igénylési menetében is.

Az oktatási igazolványokról szóló 362/2011. (XII.30.) Kormányrendelet értelmében a diákigazolványhoz kapcsolódó, állam által nem garantált (kereskedelmi) kedvezmények szervezéséről, kiépítéséről és az ehhez kapcsolódó jogok teljes körű hasznosításáról az Oktatási Hivatal a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. bevonásával gondoskodik.

A Diákkedvezmény Nonprofit Kft.-t 2012 áprilisában a Nemzeti Üdülési Szolgálat hívta életre, hogy kialakítsa az új diákigazolvány kedvezményrendszerét kiaknázva és folyamatosan bővítve az új technológia biztosította lehetőségeket.

Miben más az új diák? Mi mindenre használhatod? Elfogadják-e külföldön?

Új elfogadóhelyi hálózat

Célunk, hogy a magyar diákok minél több és minél nagyobb kedvezményekben részesülhessenek, nem csak itthon, de külföldön is. Az elfogadóhelyeket teljesen újra kell szerveznünk. Éppen ezért új elfogadóhelyi hálózatot kezdtünk építeni. A kedvezményt kínáló helyek folyamatosan bővülő listáját a www.diakkedvezmeny.hu portálon tudjátok figyelemmel követni.

Nemzetközi diák

Nem csak a honlap újul meg, a kártya nemzetközi diákigazolvány is lett egyben. A kártya hátoldalán láthattok egy "European Youth Card" logót, mely felmutatásával számos külföldi országban vehettek igénybe kedvezményes szolgáltatásokat. A nemzetközi szervezet honlapját a www.eyca.org címen tekinthetitek meg, ahol minden részletet megtaláltok az tagországokról és az igénybe vehető kedvezményekről.

Technológiai újítás

A kártyába egy RFID chip található, melyre számos szolgáltatás kapcsolható. Az iskolákba, egyetemekre való belépéstől kezdve akár a könyvtári könyvkölcsönzésig. Célunk, hogy ilyen megoldásokat mihamarabb át tudjunk ültetni a gyakorlatba, hogy megkönnyítsük a mindennapjaitokat.

Okostelefon alkalmazás

Célunk, hogy mihamarabb elkészítsük saját okostelefon alkalmazásunkat, hogy mobilodon is meg tudd tekinteni a közeledben levő elfogadóhelyeket, így a legjobb kedvezményeket fogod tudni kihasználni.

Diákkedvezmény Nonprofit Kft.